ارزیابی جامع روانی تحصیلی نمای کلی از نقاط قوت و ضعف کودک شما از نظر شناختی، یادگیری و تحصیلی بما ارائه میدهد. ما در اندیشه مهر از ابزار های بروز و استاندارد با کمک متخصصین حوزه روانسنجی استفاده میکنیم تا این نقاط ضعف و قوت برای شما روشن کنیم.
ارزیابی روانی آموزشی، ارزیابی جامعی از قوای ذهنی فرزند شما است که پیشرفت تحصیلی، اجتماعی و شخصی او را تعیین میکند. این ارزیابی دقیق هم برای شناسایی دانش آموزان با استعداد و هم کسانی که با اختلالات یادگیری یا رفتاری دست و پنجه نرم میکنند کاربرد دارد. ارزیابیهای روان تحصیلی میتواند یک ابزار تشخیصی کلیدی برای شناسایی کودکان مبتلا به مشکلات عصبی رشدی (مانند ADHD، اختلال طیف اوتیسم، ناتوانی یادگیری، ناتوانی ذهنی) و افراد دارای اختلالات روانشناختی یا رفتاری (اضطراب، افسردگی، اختلال نافرمانی مقابلهای و غیره) باشد و از طرف دیگر میتواند کودکان با استعداد را هر چه سریعتر شناسایی کند تا والدین آنها بتوانند برنامه ریزی دقیق برای شکوفایی تمام استعدادهای آنها را انجام دهند.
ارزیابیهای روانی تحصیلی بخصوص مهارتهای استدلال و حل مسئله، دامنه توجه، حافظه کاری، زبان و تواناییهای فضایی، حافظه، ادغام بینایی-حرکتی و طیف گستردهای از کارکردهای اجرایی، از جمله برنامهریزی، سازماندهی و کنترل تکانه را تجزیه و تحلیل میکنند. یک ارزیابی روانی آموزشی همچنین عملکرد فرزند شما را در موضوعات فردی مانند خواندن، نوشتن و ریاضیات میسنجد.
پس از تکمیل آزمونها و مصاحبهها، روانشناس که ارزیابی را انجام میدهد، نتایج را ارزیابی میکند و به دنبال الگوهایی میگردد که تواناییهای منحصر به فرد و چالش های یادگیری کودک را آشکار میکند.
ارزیابی جامع روانی تحصیلی چه مزایایی دارد؟
فرآیند ارزیابی در پنج مرحله زیر نظر متخصصهای این حوزه انجام خواهد شد و معمولاً شامل پنج جزء زیر است:
1. مشاوره اولیه : شما به همراه فرزندتان برای یک جلسه اولیه به کلینک اندیشه مهر دعوت خواهید شد و روانشناس مرکزاطلاعات اولیه لازم مثل مسائل جاری، بررسی تاریخچه و هر گونه مستندات مربوطه، مانند گزارشهای مدرسه، آزمایشهای قبلی، گزارش های جمع آوری میکند.
2. تست روان سنجی. آزمونهای ما بین چهار تا هشت ساعت طول میکشد و شامل اجرای آزمونهای مختلفی است که مهارتهای تحصیلی و استدلالی، توانایی فکری، عملکرد اجرایی، حافظه و توجه را ارزیابی میکند.
3. غربالگری کارکردهای اجتماعی-عاطفی و رفتاری. مصاحبههایی با والدین و کودک و پرسشنامههایی توسط شما، معلمان و خود دانش آموز تکمیل خواهد شدو برای جمع آوری اطلاعات مربوطه از افرادی که کودک را در محیطهای مختلف مشاهده میکنند، استفاده خواهد شد.
4. گزارش و پیشنهادهای اختصاصی بر اساس نتایج آزمون، از مصاحبه و یافتههای پرسشنامه، قضاوت بالینی روانشناس گزارش جامعی تهیه میشود که یافتهها را خلاصه و توضیح میدهد و متعاقباً توصیههایی استراتژیک برای کار با کودک در خانه، مدرسه و محیط بازی کودک طراحی میشود.
5. جلسه بازخورد. هدف از نشست نهایی بررسی نتایج، بررسی پیشنهادات و رسیدگی به مسائل باقی مانده است.
در برخی موارد، معلم، پزشک یا روانشناس کودک یک ارزیابی روانی تحصیلی را بر اساس مشاهداتی که داشته توصیه میکند. با این حال، والدین برای ارزیابی فرزندشان نیازی به توصیه حرفه ای ندارند. بسیاری از والدین به طور مستقل به دنبال بررسی مشکلات رشدی احتمالی و بررسی پیشگیرانه گزینههای درمانی برای فرزند خود هستند. رفتارها و نگرش هایی که میتواند نشان دهنده نیاز به ارزیابی باشد شامل موارد زیر است:
جهت دریافت خدمات مشاوره کودک و نوجوان برای کودکان و نوجوانان با مشکلات یادگیری در مرکز مشاوره اندیشه مهر با متخصصین حرفه ای میتوانید از طریق شماره های تماس در سایت با ما در ارتباط باشید و یا از بخش رزرو وقت مشاوره درخواست خود را ثبت کنید.
09104945869 - 02188780075
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت برای مرکز مشاوره و روانشناسی اندیشه مهر محفوظ است. | طراحی سایت و سئو : صفر یک وب